onsdag 21 oktober 2009

En gala för oss


Hörrni. Nu har tänkt på detta sen i lördags och när jag läste Joannas inlägg bestämde jag mig att skriva detta inlägg. Jag vill ha en gala för alla oss som inte passar på VR's Blogawards. Jag behöver kompanjoner och partners och vänner och kollegor för detta. Vill du vara med? Maila -whatalmawears@gmail.com- mig så träffas/mailas/chattas vi och spånar! Jag menar ALLVAR! Vi får göra bättre själva om vi vill ha förändring!

13 kommentarer:

Sköna Helena sa...

Ja, ja, ja! Jag är med!

Louise sa...

Du är minsann den häftigaste bloggaren jag har hittat i cyberspace! Mycket fin blogg som inspirerar, och ja. Vilka passar egentligen in på VR's blogawards? Inte för att jag nu har en blogg heller, men ändå. Nej, nu blev jag himlans lycklig över att ha hittat din blogg och ska fira det hela med bara färgglada kläder imorgon.

Nicolina sa...

Har inte bloggat på ett tag; till stor del pga. folks kommentarer om "har du en modeblogg..?" och sen blicken/skrattet/osv, men även för det tog för mkt energi. Men har börjat bli lite sugen igen, och definitivt nu när jag såg ditt förslag! Att göra synligt att det finns en annan kategori mode/livstilsbloggare som man faktiskt inte måste himla med ögonen mot. Vi ska visa att vi (eller ni just nu eftersom jag inte bloggar..haha) har rätt att bli respekterade även fast vi är "vuxna" och vill manifestera vårt modeintresse i "outfit"-bilder eller vad det nu kan vara..så om du vill ha hjälp, så är jag all in! :D
//Nicolina

little peaché sa...

Lätt att jag är på! =)

kram och mycket bra initiativ!

Ulrika sa...

Jag är på!

Anonym sa...

åh, det skulle jag vilja var med på med alla er, men jag är nog ingen modebloggare mest en tja, ickebloggare. Men jag röstar på dig som bästa modemammacoolingblogg!

Fru Silver sa...

SV: Hej! Klockan/Hyllan är faktiskt från IKEA. Tro det eller ej?! :)

Sophie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linda/SÖTSUR sa...

JAG ÄR PÅ! Tjooohooo...vilket bra initiativ:)

Sophie sa...

jag mailar er alla som visat intresse! KUUUUL!

Sophie sa...

och louise; herregu vilken komplimang! tackar tackar! kram!

malin sa...

Absolut, mer vettiga galor för vettiga bloggar till folket! Jag vet inte vad jag kan hjälpa med, men nåt är det säkert!

Moa - En magisk purt... sa...

ja,ja,ja!