torsdag 28 oktober 2010

Idag skulle bli en bra idag.


Jag hade bestämt att idag skulle bli en bra dag. Jag vet inte.

Min bror har belyst för mig att folk kanske inte bryr sig om personlighetslapparna så mycket som jag gör. Att jag kanske inte ska lägga så mycket tid på att fixa dem.

Detta är hela min ide. Att alla Ugglalalas har en egen personlighet och är helt unika. Det är hela kärnan med Ugglalala.

Jag hoppas han har fel, men befarar att han har rätt.10 kommentarer:

Single Mother By Choice sa...

Jag tyckte det var väldigt charmigt med en personlighetslapp :) Framförallt älskar jag att du döper ugglorna.

Anonym sa...

Det är fantastiskt att det har namn och du beskriver personligheterna super ju! Lyssna inte på din bror.!!

Cattis

Miss Muffin sa...

Nej nej nej! Din bror har fel. Jag har sparat lappen till Benny. Den ska Tintin få när hon blir stor. Jag tycker att det skänker en extra dimension till gosedjuret.

Anonym sa...

Lyssna inte på din bror!! Personlighetslappar är en jättebra grej tycker jag, sånt som gör det speciellt liksom. Jag är en nörd av sånt, det runtikring, känns roligare så. Har själv en lite björn som jag fått för länge sen och de som gör det unikt är att det finns ett namn en liten liten story bakom själva figuren. Hejja dina ugglor!! //Linda

plin sa...

jag älskar ugglalalasidan just för personligheterna. det är det coolaste med hela grejen, även om jag tycker att ugglalalasisarna är jättefina dom med. men det där med personligheterna är ju en grej som du kan bygga varumärket på! kram

C. sa...

Jag gillar också personligheterna och blev helt förtjust när jag läste om blyge Dag - han verkar hur omtänksam och söt som helst (en maskros på kudden, så himla fint)!

alma/sophie sa...

tack för alla fina kommentarer. Jag hoppas alla andra människor är lika fina som ni :)
Och jag kommer såklart att fortsätta med personligheterna, nåt annat hade jag inte tänkt för en endaste sekund.
och miss muffin; om jag kommer på ett smartare sätt att göra personlighetskorten vill jag gärna skicka ett nytt sånt till benny, så håller det tills tintin blir stor :)

Charlotta sa...

Personlighetslapparna är ju det som gör ugglalalasen unika. Du har där en nisch som gör dej speciell och som någon tidigare sa, du kan bygga ett varumärke på:-) (Och så är dom skitfina)

Frida sa...

jag älskar personligheterna. funderar på att beställa en ugglalala till min syrra i julklapp. hon är 30 år, men skulle behöva en fin vän. jag tror att en ugglalala är helt rätt för henne.

LillaGrå sa...

Håller med alla andra: Personbeskrivningen är ju hur bra och hur rolig som helst!