tisdag 30 november 2010

Jag älskar att fylla år

I fredags var det dags igen. För mig att fylla år. Jag älskar det. Jag älskar att få vara i centrum för en dag och framför allt; presenter! Johan och Elsie firade mig med frukost på sängen och paket. Det var den mysigaste stunden på hela dagen. Elsie hjälpte till att öppna men var föga intresserad av innehållet (ett presentkort på Moonsun där jag ska gå på ansiktsbehandling!) och två vackra Ittala fat av den sort jag visat på bloggen tidigare. Jag fick även två jättefina paket från hans mamma och pappa. Efter det tog jag ledigt från jobbet och tog med mig Elsie på spårvagnsmuseum tillsammans med en god vän och hennes son. På efm lämnade jag tillbaka henne i Johans goda händer och gick och jobbade lite (eftersom det är min hobby oxå). På kvällen åt vi Indisktakeaway. Svingod. Men tyvärr gjorde den mig dålig i magen och illamående (Jag äter aldrig stark mat, detta var en mild mintakorma) så resten av kvällen var jag dålig och gick och la mig tidigt. Skoj tjej!

Dagen efter hade jag bjudit över en liten del av släkten. Jag orkade helt enkelt inte ha för stort kalas i år, min kärlek till kalas till trots. Jag hade fixat lite laxsnittar, parmesanpaj, cheesecake och chockladbollar istället för tårta och jag tror att det var till allas belåtenhet. Tyvärr mådde jag illa på dagen så jag var tvungen att sova och fick därför väldigt bråttom att fixa klart allt innan alla kom. Det hann jag inte. Men det var ett trevligt kalas ändå, fina presenter och vackra blommor och glada gäster. När alla hade gått gick luften ur oss la vi Elsie och sen föll vi utmattade framför TVn tills sängen kallade på oss. Mig lite tidigare än Johan. Jag vill gärna gå och lägga mig kl 20 nuförtiden. Skoj tjej!

Det var 33:dje födelsedagen det. Två år till 35. Då ska jag ha ett party som lyfter taket (och barnvakt hela helgen). Tjoooooo!

SKOJ TJEJ!

4 kommentarer:

Single Mother By Choice sa...

Hurra! Grattis på dagen1 :)

evelina sa...

Grattis i efterskott! =) Då är du också skytt.

Arne sa...

:)
Grattis i efterskott!
På fredag är det min tur att ta klivet till 30. wawawa!

tråkigt att må dåligt bara... men det hindrade inte mig från att bli sugen på indiskt.

kram!

Klara sa...

GRATTIS i efterskott! :-)