måndag 15 november 2010

Tre dagar

Lördag förmiddag var jag och Elsie i lekparken. En pojke kom och satte sig på kanten och Elsie, som älskar andra barn, blev glad och gick för att sätta sig brevid. Men hela processen att klättra upp på kanten och sen sätta sig igen blir så omständig med alla vinterkläder att när hon äntligen satts sig hade han suttit klart och gick därifrån. Tråkunge tänkte mamma och tittade ömt på sin lilla tjej som satt ensam kvar på kanten.


På söndagen åkte vi snurran. Den är så kul att man kiknar.


Sen blev det måndag och jag åkte till nacka och jobbade. Och glodde på mig själv i speglen lite eftersom jag är så förtjust i min nya frisyr.3 kommentarer:

Sunflower sa...

Söt hon är! :) Din nya frisyr passar dig väldigt bra. Jag längtar efter min klipptid, om inte mindre än två veckor. Gah!

kajsa sa...

Elsie är tveklöst en av de gulligaste ungarna jag vet. Hon har ett sånt.. uttrycksfullt ansikte. Älskar när hon kniper ihop ögonen och gör såna där miner som på bilden. Pure joy att se.
Sen önskar jag att jag fick träffa dig snart. Krama dig och säga hej hej till bebisen i magen och säga hej hejh fan vad bra du är Sophie!
Kikar in på Ugglalalas gosiga hemsida då och då enbart för att få läsa dina gudomliga texter till ugglalalasen. Det borde kunna göra vem som helst glad när som helst.

Anonym sa...

Du är verkligen strålande vacker på in- och utsidan!
Puss/S