torsdag 4 november 2010

Monki-rea fynd
100 spänn fick jag betala för den här randiga klänningen som jag tittat på sen den kom ut i butik (i våras?). Nu är den min!

Idag har Dutten sparkat mycket och det uppskattas. Efter att ha läst om stackars Lily Allen som förlorat sin bebis i 6:e månaden är jag lite skakad och nedstämd. Ikväll fick det botas med lite glass och chokladsås. Trots läkarens råd att undvika socker. Inga rätt där.

4 kommentarer:

Arne sa...

fin! :)

anli sa...

Snyggo.

Towe sa...

Ahh sa snyggt kladd du ar nar du ar gravid. Vart hittar du alla fina klader? Har i Schweiz finns det inte mycket, kopte dock upp mig pa manga outfits i Danmark och Sverige i somras nar jag var hemma. Nu ar det sista veckan for mig innan bebben kommer och om jag ska vara arlig ar det mycket comfy pants som galler. :) Onskar dig ent revlig helg! towe.

Alma sa...

Tack alla tre! Och Towe, bästa ställena för löder som passar när man är gravid tycker jag är monki och Gina tricot, bara att käpa en eller två storlekar större. Boda säljer nog via nätet, men för dig är det nog lite sent eftersom din fina bebis kommer när som helst!!! Berätta när hon/han är här!!! Kram