måndag 8 november 2010

Oh no!

Jag upptäckte just att en känd person har döpt sitt barn till ett av mina favvonamn på listan över möjliga namn till dutten.

Och jag är en fånig tratt och vill helst vara ensam om vårt barns namn. Gud så larvigt tänker du, men så är det.

Och. Nej. Jag kommer inte berätta vem det var eller vilket/vilka namn vi har på vår lista.

Det får ni veta i mars när dutten kommer ut och får ett utav dem.



6 kommentarer:

Yevonde sa...

Men gud jag förstår precis. Jag har inget tjejnamn ännu, men ett asbra killnamn. Det är en stor stor hemlis. För fan om jag blir av med det.. Då blir det junior bara.

Evelina sa...

Haha självklart ska du hålla det hemligt. Jag gick ut stort redan tidigt att om jag någonsin får barn så ska flickan heta Ebba. Min bror som är några år äldre snodde det till sitt barn. Gud va snopet! Men idag är jag bara glad över att hon har ett så fint fint namn. =) Min kära brorsdotter.

Hanna sa...

men vad menar du ensam om namnet, elsie är ju ganska vanligt tex(jättefint), eller ja det är ju inget konstigt namn (som tex Rio)

Sophie sa...

Ja Hanna, nu var det inte Elsies namn jag syftade på utan den ofödda bebisen, men visst, Elsie är inget jätteovanligt namn, men det är inte så vanligt heller. Jag har stött på tre fyra stycken Elsie och de är alla runt 80 år. Sen om du känner 8 stycken nyfödda Elsie så har vi helt enkelt väldigt olika bekantskapskrestar. Tur att jag inte har din :)
Så vad jag menar är att jag inte vill ha ett namn som en massa andra nyfödda barn får just nu, eller som en kändis har döpt sitt barn till eftersom det då med stor sannolikhet kommer bli rätt poppis.
Det menar jag. typ.

Linda sa...

När min son var några dagar gammal fick jag reda på att Robinson-Robban hade fått barn ungefär samtidigt och döpt sin son till samma sak! Kan det bli mycket värre? Men jag ångra ändå inte vårt val. Tiger heter min son för den som är nyfiken :)

Ulrika sa...

Om man hittar ett namn som man verkligen gillar tror jag inte att det gör så mycket om man sedan upptäcker att namnet blir allt mer populärt. Men visst, jag förstår vad du menar. Här i min lilla stad så finns de nyfödda på bild i söndagarnas tidningar och ibland är det en tre, fyra stycken som ska få samma namn!