fredag 4 januari 2008

Vad gör jag egentligen?

Slut på kryptiska beskrivningar av mitt jobb. Detta gör jag:
Jag jobbar just nu som receptionist/ekonomiassistent på en reklambyrå, men from 1 juni kommer jag byta titel till Jr copywriter. Ska bli galet kul. Redan nu får jag göra lite smågrejer och det är så roligt! Jag har jobbat här i drygt ett år och älskar verkligen min arbetsplats. Alla är så sköna och roliga och jag har aldrig skrattat så mycket på en arbetsplats som jag gör här. Därför känns det extra kul att de tror på mig och vill hjälpa mig utvecklas. Förhoppningsvis kommer jag även in på en kvällskurs i copywritning senare i vår, som ett led i 'utbildningen'.

Vidare information för den nyfikne:

Jag började pluggade film i London i slutet av 90-talet där jag bodde i en massa år. Det var helt underbart, men jag längtade efter en egen lägenhet så det blev hemflytt för 3 år sen. Efter det jobbade jag på några kortfilmer som kostymör innan jag skrev ett långfilms manus tillsammans med en annan tjej vars inspelning i Polen jag var med under. Någon dag kanske jag berättar om den där hysteriska sommaren. Hur som helst så blev det kaos och pannkaka och när jag kommit hem och hunnit berarbeta allt så skrev jag mitt kortfilms manus om händelsen. Den filmade jag i november 2006. Pga nytt arbete (nuvarande) som tog all min tid och ork, samt att min klippare varit upptagen, har klippningen fått ligga i dvala från och till sen dess. Men nu är vi i fullt sprutt igen. Jag ränkar med att visa den färdiga filmen i vår. Under festliga omständningheter såklart.

Så nu vet ni. Om ni ville veta.

6 kommentarer:

Luna sa...

Heh, jag som har varit övertygad om att du jobbar som bibliotekarie.

underbaraclara sa...

ah! Äntligen :D
nu slipper jag ligga vaken och grubbla...

alma sa...

Luna: oj, ser jag ut som en bibliotekarie?
Underbaraclara: eller hur... du antecknade hoppas jag!? ;)

miri sa...

vad kul att läsa! blir lite avis, du verkar ha levat/lever ett sådant roligt liv. hur kul som helst med din kortfilm, den ser jag verkligen fram emot att se!
och fan va toppen med ett jobb man trivs med, kanske jag kan ta över ditt jobb sen, arbetslös som jag är ;)

Kajsa - www.aenigma.blogg.se sa...

Men åh vad roligt att få läsa lite sånt här! Jag hAR faktiskt funderiderat på det ska du veta. Nu känner jag mig uppdaterad. det är bra! :D

whatalmawears(at)gmail.com sa...

miri: ja, ibland tycker tom jag att jag lever ett roligt liv :) Just nu är jag väldigt nöjd med allt som livet ger!
kajsa: trodde du oxå att jag var en bibliotekarie? ;)