torsdag 24 januari 2008

Fotvård

Mina.

Också mina.


Gissa om mina fötter är lyckliga, de som ska få spatsea runt i dessa skor så fort vädret tillåter eller jag inte kan hålla mig längre. Dessutom är Peep toe High (den svarta) ekologisk. Så mitt avtal med mig själv är hållt iaf till 50%. Det är bättre än 0%.
Vill du se mer? Klicka här.

6 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Antar att du redan köpt de snygga skorna, men vill ändå tipsa om Karlskoga trätoffelfabrik: http://www.tratoffelfabriken.com/Special.asp
Där säljer de träskor mycket billigare än designerträskorna och man kan välja färg och annat.

Fast med din rabatt blev det nog rätt bra i alla fall. Var köpte du dem?

alma sa...

jag fick visseligen rabatt, men det är inte det jag skriver om :) jag fick dem för inköpt pris för att jag känner en som känner dem... Men bra tips där!! tack!

Gurli sa...

Tack för tipsen, det är precis sånna jag letat efter.

Anonym sa...

De där var riktigt grymma! :D

Kicki sa...

Åh så fina! Vill ha de röda, men de kostar ju en del. Det står på hemsidan att de är smal passform. Upplever du det så? Jag har ganska breda fötter, så antagligen skulle de inte passa mig. Dumt när man inte kan prova innan man köper. Ha det!

alma sa...

gurli: varsågod. och vi ses på söndag :)
anonym: visst är de!
kicki: Jag har dem inte i min hand ännu, då de ska skickas till mig, men mina kollegor som struttar runt i dem nu säger att det är supersköna och enligt tjejerna som gör dem ska de formas efter dina fötter efter ett tag. men jag rekommenderar att kanske inte beställa täckt high svarta då de var ganska tajta och jag har oxå lite bredare fötter. men det beror ju på HUR breda dina fötter är :)