tisdag 22 januari 2008

Delat på tvåGlömde kameran idag fotar med telefonen och det blir satans fult. Jag tog många kort jag hann men skörden vart torftig. det blir dessa två små bleka ursäkter till kort.

P är i Sverige och vi ska ses ikväll och jag ska höra mer om Leila K projektet. Hört lite av det och det låter BRA! Sjukt kul!

Sigge är ensam om dagarna nu igår och idag, och han gillar det inte! Imorron ska förhoppninsgvis J vara hemma och jag ska försöka vara hemma kanske en dag nästa vecka. Men vi funderar helt klart att skaffa en liten kompis till honom, men vi vet inte än. Vi får se. Han ska sitt första vetrinärbesök idag med J. Jag vill följa med men tror inte jag hinner det :(


mig: Skjorta från Återvinnarna, skärp HM?, jeans Topshop, skor Vagabond.7 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Jag tycker du ska skaffa en katt till. Vi har två (bröder) och det är inte jobbigare än en katt, dessutom har de så mycket nöje av varandra. De har sällskap och bråkar och myser tillsammans. Det känns lättare att lämna dem ibland när vi vet att de har varandra.

alma sa...

a-k: ja, vi vet och det är så vi tänker.

Att ha det gott sa...

Åhh vilken söt blus

HÅLL I HATTEN! sa...

Du vet vad jag tycker :)

Grattis till att bli av med julkilona, önskar att mina okcås kunde försvinna. av sig själv. utan att jag behöver sluta äta choklad.

Anonym sa...

vilken super sot blus! :)

Gurli sa...

Jag tycker Sigge ska få en kompis. Fråga Elvis, han är mycket gladare sen han fick sin.

Anonym sa...

Leila K. project??

Kan du fortælle mere om det?
Det lyder super spændende.

Fjolle