onsdag 5 september 2007

O så trist jag är


Igår hade jag jättetråkiga kläder. Idag har jag oxå tråkiga kläder. Så tråkiga att jag inte ville besudla waw med mina trista kläder.

För så här är det. Jag är inne i en trist och oinspirerande period. Jag vet inte hur länge den håller. Jag tycker allt jag har är fult på mig (men hänger vacker i den fina nya pax malm som står i vårt hem nu). Jag känner inte fin i något nytt (har försökt shoppa lite-funkade inte).

det känns lixom inte värt att lägga på det på waw om det inte är wow. Om det inte får mig att känna mig wow. För det är det kläder ska göra för mig.

Jag tror jag har en mode-overload med presentationen jag ska ha på fredag. Kan inte läsa fler artiklar om hösten 2007 utan att få ångest. Vill inte ens titta på bilderna (å så grymt).


Varför tog jag ens kort på mig idag? Jo för att den heter What Alma Wears. Just det. Även när hon är trist. Men det ska inte bli någon vana. Jag vill inte skrämma bort dig.


...Jo, en sak var fin idag. Mina röda strumpor men (och det här är helt sant) de satte jag på mig i tron om att de var ett par svarta. Ja, ni hör ju själva, jag är så trist, så trist. Så trist att tom mitt undermedvetna la sig i och tvingade på mig nåt snyggt och skoj.


ps. ignorerad den lilla tråden som hänger på byxorna... jag sa IGNORERA! Inte titta nogrannare!


1 kommentar:

Cecilia sa...

Hehe jo vi tjänar ganska bra men vi har inte sååå mycket pengar. Inte miljoner, miljoner iaf. Det kommer gå jättebra att vara sparsam denna månad, säkert i flera dagar iaf:) Det finns ju så mycket man vill ha...