fredag 7 januari 2011

Nu kan vi måla hela världen

Har varit hos bm idag på fm och tagit blodtryck, betyg; "som en tonårings!" (det betyder bra tydligen). Huvudvärken är förmodligen helt bihålerelaterad. Vilket är skönt.

Vi har fortfarande inte lyckats hitta en pulka till Elsie (slut överallt, när ska man köpa den, i augusti eller??) så idag gick Johan och köpte nåt annat vi längtat efter att göra men inte fått tid till att fixa;Så nu blir det åka av. Eller måla snarare.

8 kommentarer:

Lisa sa...

Hurra, vad skönt! Hoppas du får vara frisk nu!

Anonym sa...

Pulkatips, sportson i kungens kurva/skärholmen fick in pulkor från stiga, typ 22 eller 23 december. Ring dom och hör, de är ju ganska otippade som pulkaaffär.
/maja

Alma sa...

maja; tack gulliga du, men vi har ingen bil och kungens kurva kan lika gärna vara göteborg för oss...

Anonym sa...

Jag vet inte var du bor någonstans men Biltema har pulkor. Ica Maxi har pulkor. Båda finns i Alby (Norsborg) söder om Stockholm.

Sophie sa...

Ok tack. Vi bor på Södermalm.

cruella sa...

Men Sofie. Tunnelbana från Zinkensdamm till Skäris - är det så oöverstigligt? Eller rentav Ikeabussen, går varje timme.

Om man nu vill ha en pulka.

Sophie sa...

Men cruella, som jag skrivit i bloggen har vi haft det lite jobbigt sista veckorna och nej, en resa till skärholmen med tunnelbanan/ikeabussen har inte känts som en möjlighet. Men visst är zinken-Skärholmen en enkel resa, men inte för oss, inte just nu. Det är inte utav lathet. Vi är en person i vårt hushåll som tar hand om allt just nu, jag har legat i sängen sen julafton. Johan har hand om vår dotter, vårt hem, att vi får mat i oss, precis allt. Att skicka honom till skärholmen känns inte aktuellt.  Så viktig är inte pulkan. 

anli sa...

Äsch Sophie. Det kommer nog snö nästa år också. Så resonerade vi när vi inte fick tag på någon pulka. Och tittar man ut idag är ju en pulka inte mycket att ha. :) Träffade förresten en så rar ugglalala hos bvc-Anna häromdagen! Den såg ut att trivas där på skrivbordet.

Kram!