fredag 24 september 2010

4 år.

För fjärde året är det Blogawards i Stockholm i helgen. Jag var av nån underlig anledning bjuden år 2 och 3. Eller egentligen bara år 2, tredje gången ville jag gå och mailade då och frågade vad som hänt med min inbjudan. De tyckte de nog var lite roligt, så jag fick mig en inbjudan. Efter det kände jag att jag var klar med Blogawards. Redan första gången kändes det lite konstigt, men jag hade kul. Fick träffa flera bloggare jag tidigare bara sett bild på och fick faktiskt ett par kompisar. Andra gången var mest ångest, alla såg likadana ut och jag kände mig mer som en Lugna Gatan-vuxen än en cool bloggare. Men eftersom det var första gången ute efter förlossningen och jag fick hänga med trevliga flickor så var jag rätt glad ändå.

Nu är det dax igen. Imorgon kväll bjuder Veckorevyn på blogparty. Jag är inte bjuden. Jag är inte ledsen över det, eller förvånad. Jag tror att om jag hade blivit bjuden, så hade jag inte velat gå. Fast, det är ju lätt att säga nu, när man inte är bjuden, det låter coolare än att säga att man är ledsen för att man inte är bjuden på fecken. Men faktum är att jag tror att det är sant.

Det har ju med självförtroende att göra tror jag. Mitt självförtroende har faktiskt blivit bättre de senare två veckorna, sen jag slutade läsa en massa bloggar. Konstigt men så är det. Det kan oxå bero på att jag trivs bra med livet just nu. Jag trivs på min pappa jobb där jag jobbar deltid. Resten av veckan sitter jag med Ugglalala på Hornsgatan och har det oförskämt bra. Det klipps, sys, skapas och mår j*vligt bra. Det måste ju spela in.

Och sen, ärligt. Vad skulle jag göra på blogawards? Jag kan ju inte ens dricka mig salongsberusad och fnissa åt allt. Nej. Det är nog bäst som det är nu. Hejdå blogawards, de var skoj att va med ett par gånger. Jag tar inte illa upp av att jag inte får komma i år. Jag förstår.

Men för att avsluta på en lätt skrytsam ton vill jag bara berätta att den 11 september i år har jag bloggat i 4 år. Det är så länge att många av deltagarna på VR blogawards imorgon kväll inte ens var födda då!

Grattis bloggen!

4 kommentarer:

underbaraclara sa...

Grattis bloggen! Det var roligt när vi sågs om än det var det enda roliga med den kvällen.

ylva sa...

Grattis!! :)

Sköna Helena sa...

Grattis! Och jag o Kajsa pratade igen häromveckan om att dra ihop en lite alternativ bloggträff - långt från blogawards tyvärr ganska tråkiga stämning. Hoppas vi kan få det att bli av den här hösten! Kram

Linda sa...

Ha ha...inte ens födda :))