onsdag 15 september 2010

Retur


Den fina folklore klänningen var inte till belåtelse av hon som vann budgivningen och jag har försökt maila hon som la sista budet på 231 kr utan att lyckats (hittar inte mailadressen till alias abdulwahid- är du där ute???).

Därför ger jag er kära bloggläsare chansen att lägga vantarna på klänningen som redan kostat mig mer än den borde (frakt, traderaavgift mm). 230 spänn och den är din.
Intresserad? Maila mig på whatalmawears@gmail.com

4 kommentarer:

Joanna sa...

va?
kan man skicka tillbaka om man inte är nöjd?
jag har aldrig hört på maken och ej heller kommit på tanken.

auktion är som frukt, man köper grisen i säcken.

hoppas abdulwahid läser din blogg.

Sophie sa...

Nej, det kan man väl egentligen inte och skulle inte ha gjort det egentligen, och skulle inte förväntat mig att få göra det heller, men jag orkar inte med surf*ttor och tjafs. klännigen är asfin så jag tycker egentligen att hon överdriver, men WTF. Hela Traderaupplevelsen lämnade en sur smak i munnen. Kommer inte att göra om det.

louise sa...

Sitter här och läser på småtimmarna och tänker: Ok, men bara för att det gick åt helvetet denna gång kanske det inte är läge att döma ut hela upplägget? Att just ett pucko la högsta budet betyder ju egentligen bara att du hade lite otur denna gång. Om typ 10/100 (positiv siffra?) är idioter så är det ju en risk man får löpa. Upp i sadeln igen hallå! Om du gör så här med allt hela livet kommer du ju att dö och tro att du hade otur hela livet (kan jag säga det här utan att låta som en The Secret-anhängare?).

Sophie sa...

Hej Louise! Jag uppskattar att du försöker få mig att se bortom puckon, men det är inte bara detta. Jag har haft andra problem med Tradera som jag inte orkar riva i. Men bara så du vet så gör jag INTE så har här med hela livet. Jag måste utgå från att du är en relativt ny läsare eller så har jag blivit missförstådd. Jag är inte en sån som kallar allt otur och kommer att dö bitter. På min gravsten kommer det stå; "här ligger en lycklig mormormor/farmormor och hustru, vän och fantasifull kreatör som levde ett långt och gott liv och poppade världens bästa popcorn."