måndag 20 september 2010

Återfall. Not for me.

Åh. Ikväll har jag sån längtan att titta in hos UnderbaraClara och Cecilia Blankens så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det låter nog konstigt för er, för ni kan ju bara titta och Hepp! så var det behovet tillfredställt. Men jag, jag får inte gå in. För mitt sköra lilla självförtroende kanske inte klarar det... Å! Fåniga självförtroende! Ryck upp dig för fan!

Clara! Cecilia! Hur mår ni? Hur mår bebismagarna? Saknar ni mig?

Nä. Just det. Det märker nog inte ens att jag inte tittat in på snart två veckor. Men jag. Jag saknar dem.

Ja. Jag vet att en del nog tycker att jag är störd. Men nu är jag så här. Deal with it.

5 kommentarer:

Joanna sa...

nej men det är du ju inte.
du är som jag och jag är fantastisk!

Anabanana sa...

You can do this! Jag håller på dig! <3

kajsa sa...

Du klarar dig utan dem. För när det kommer till kritan; VAD ger de dig egentligen? Du ger mig mycket mer än de flesta bebismagar, flådiga magasin, glossiga bilder och sånt där i världen.

Alma sa...

tack girls. ni är snälla.

kajsa sa...

Inte snälla. Sanna.

Förresten Sophie! När jag var uppe på vindsförrådet och rotade efter mina grejer så såg jag plötsligt, som en oas i öken, uppe på ett hyllplan en hel hög med gamla tapetrullar. Jag är nämligen ute efter en rulle för ett litet projekt till mitt och Mikaels sovrum men kammar hem noll både i butiker på tradera och ebay. Vill ha en gammal tapet i en fin, glad färg med härligt mönster och inget nyproducerat. Tänkte bara fråga dig om du skulle ha lust att sälja en av dina rullar till mig? Fundelura på det så hörs vi. (och hör av dig om söndag och målande när du vet mer om det också!) Kramar