fredag 4 mars 2011

Inredningshjälp please!

Hörrni, kan ni inte hjälpa mig/oss!?
Pga av småbarnslivet går det inte att ha saker man är det minsta rädd om längst ner i vår stringhylla. Som ni ser är vänster hyllplan nånslags skräpuppsamling och på höger sida ligger 6 st ledsna fotoalbum och bara väntar på att bli attackerade och eventuellt förstörda.


Vad ska vi göra?? Vad kan vi ha där nere? Tips? Råd!? Hjälp!

Tack.

7 kommentarer:

jenny p sa...

Har din dotter några leksaker hon leker med men inte så ofta som kan ställas snyggt på någon av hyllerna som tex det här: http://www.enmammasdag.com/helena/?p=2655

Den andra hyllan kanske ni kan ha till barnböcker eller liknande antingen i tidningsställ om du vill ha mer färgkordinerat eller bara som de är med ett snyggt bokstöd tex sias dörrstoppar som är så söta att man dör: http://www.google.se/images?hl=sv&pq=sia&xhr=t&q=sia+d%C3%B6rrstopp&cp=6&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1120&bih=531
Eller gör en egen ugglalala med massa ris i rumpan.

Ina sa...

Några snygga korgar/lådor att ha Elsies leksaker i kanske? Sånna som annars vandrar fram och tillbaka mellan vardagsrum och hennes rum?

Och som Jenny säger, barnböcker i tidningsställ :)

fmi sa...

Jeg har jo ikke barn, men tror også at barnting er mest praktisk å ha der. eller, hvis dere har, ekstraputer og pledd (som jeg har masse av).

Frugan F sa...

Jag skulle oxå säga leksaker. Så har vi det på våra nedersta hyllor här hemma iaf...

Sophie fd. Sophie/Alma sa...

Å tusen tack fina ni för braiga tips! vi ska nu ställa (tillbaka, för det var faktiskt leksaker där en gång i tiden :) ut leksaker och lite lådor med av våra 'fula' saker. och såklart lite barnböcker. Johan ville att bokhyllan och vardagsrummet skulle vara lite 'vuxenzon' men jag tror han ändrat sig :)
så lite i taget, så mycket vi orkar och hinner ska vi försöka piffa bokhyllan i helgen.

frida (också en södermamma) sa...

tänkte också säga leksaker och böcker... vuxenzon, vilken dröm ;) har tex inte haft blommor i fönstren (förutom i köket där de är svåra att komma åt) på två år typ :P vinylskivorna ligger i klädkammaren osv.

förresten, har ofta tänkt skriva till dig när du varit deppig för dålig respons på bloggen, tungt med småbarn etc men ja, jag är SLÖ. iaf, nu när jag ändå håller på så kan jag ju säga att jag följt dig sen ja innan jag fick barn iaf vilket skedde 2008. gillar att du är så mänsklig, gnäller, är avundsjuk, känner igen mig ibland, den där personen som alltid blir omkörd av vännerna som det går så bra för, men jag är nog ännu värre än dig, du är modigare, med uglalala tex.

en sista sak bara, om din man är så underbar som det verkar, STORT grattis!!! där blir jag avundsjuk på dig :))) att ni är TVÅ som är föräldrar lika mycket. kommer behövas när tvåan är ute. själv är jag ensam med mina gullungar som är 2½ och 11 mån och har varit så sen den yngsta var 2 månader. dagdrömmer ibland om hur det hade varit att ha en pappa som är jämställd men men...

nu blev det långt det här men kontentan av det hela är:
leksaker och barnböcker samt du är bra!

whatalmawears sa...

Frida, vilket underbart uppvaknande det blev imorse när jag läste din kommentar. Tusen miljoner tack!
Och du har rätt om min sambo. Han är jordens finaste man å pappa. Och han blev lite generad när jag läste din kommentar för honom. Han är såklart inte perfekt men det är inte jag heller så det jämnar ut sig :)
Tack igen för att du kommenterade idag!!! Kramar till dig och all styrka på jorden till dig som världens bästa som tar hand om två så små själv!!