tisdag 22 mars 2011

OK ny deal.

Dutten vill inte ut?! Ok. Jag lägger om strategi. Idag ska jag lägga upp fyra nya Ugglalalas, trots att arbetsställningen smärtar. Sen ska jag redigera två till Ugglalalabilder och lägga upp denna, Evert heter han. Sen ska jag baka ett gäng kakor till. Hinner jag inte idag, tar jag det imorgon.

Sen ska jag skriva 10 nya personligheter till 10 nya Ugglalalas. Och redigera dessas bilder. Samt redigera de andra 22 stycken. Det blir 66 st bilder att redigera. Visst det hinner jag. Ont? Ja. Onödigt? Ja.

Men kan h*n vara envis så kan jag!

(sen vet vi ju allihop att jag kommer ligga på soffan och läsa SE! och titta på CSI iallafall, men men)

3 kommentarer:

Sandra sa...

Sophie, jag känner verkligen med dig. Jag ska inte säga att jag vet precis hur du har det, för det är så klart olika för alla, men jag vet hur otroligt jobbigt jag tyckte att det var när jag gick över tiden med Astrid. Hon ville aldrig komma ut, till slut tvingades hon ut med igångsättning. Jag var orörlig, enorm och supersur varenda morgon när jag vaknade upp till insikten om att det inte heller den natten hade startat någon förlossning. Och jag blev helt förtvivlad när jag insåg att igångsättningen inte skulle göras förrän ett helt dygn senare än jag hade trott.
Jag tycker att du har full rätt att klaga när du gör det och du är beundransvärd som orkar göra annat - som tex i det här inlägget!

Heja dig, snart är Dutten här!

Miss Muffin sa...

Åh gud. Jag fattar. Jag höll på att bli helt TOKIG på att ungen vägrade komma ut ur sitt mörka bo. Kan de inte bara fatta att livet här ute är rätt gött. Man bara piper lite och då kommer det genast tjänstvilliga vuxna kutandes och tar hand om en! Hoppas Dutten fattar det idag. NU!

Sophie sa...

tack sandra, och bra att du förvarnade mig, ska inte vara för inställd på lördag. kan ju bli söndag...
miss muffin, du har så rätt, här ute finns ju allt gött man kan tänka sig, hur ska jag få dutten att fatta det???