fredag 18 mars 2011

Tre ogjorda saker

Saker jag önskar jag kunde handla/ fixa innan dutten kommer;

Amningsbh. Varför jag inte köpt nån? För att jag inte vet vilken storlek jag ska köpa! Efter Elsies förlossning kunde jag ha samma bh:ar som innan förlossningen. Den här gången har min bröst svällt upp till gigantiska obekväma jättetuttar (som jag känner mig mycket illa till mods med). Och sist jag träffade BM kom jag äntligen ihåg att fråga om de skulle fortsätta vara så här stora. Det trodde hon. Men de kunde ändras efter ett tag sa hon och tipsade om att köpa en billig först och sen när det verkar "stabiliserat" sig investera i en lite bättre och dyrare.

Plastad frotté till vår säng.
Måste. Fixa. Detta. Googlade, det finns på Ohlssons tyger. Har du vägarna förbi sveavägen får du gärna köpa ett par meter och komma hem med dem till mig.

En städare/ska som kan tokstäda vårt äckliga badrum. Samt tvätta fönsterna. Johan tror att han ska göra det när Dutten kommit och han är hemma med oss. Yeah right.

5 kommentarer:

Anonym sa...

nu har jag beställt en ugglalala, very excited :)

Ugglalala sa...

jättekul!!! jag ska försöka hämta din och de andra 2 beställningarna i helgen och skicka nästa vecka. dutten verkar ju inte vilja komma ut ändå... men om jag åker in till bb inom 24h får du kanske vänta lite... hoppas det är ok!

Erika sa...

För ett drygt år sen fanns det plastad frotté på Tygverket på Sankt Paulsgatan. Det är väl lite närmare er, om det hjälper?
Kram och stå ut!

Sophie fd. Sophie/Alma sa...

tack erika, det är dock lika meckigt att ta sig dit som till sveavägen, men vi löser det på nåt sätt. eller så struntar vi i det :)

Anonym sa...

klart det är ok om det dröjer lite med leveransen av ugglalala, helt förståeligt :)