torsdag 19 februari 2009

Fråga på!

Jag kanske tar mig vatten över huvet nu. Utgår från att jag är sååå hiiiiiimla intressant. Men jag tänkte köra en klassiker; frågestunden. Nån som vill veta något, om mig, mina kläder, min graviditet, min frukost eller annat livsviktigt? Fråga på! Jag svarar så ärligt och uppriktigt som jag klarar av utan att avslöja att jag egenligen inte är så himla ball och häftig som jag framstår.

7 kommentarer:

Malin och Eliska sa...

Åh! Jag undrar om du har tänkt något på namn till din bebis? Det är väldigt spännande sånt där. Hur mycket gravidkläder har du köpt? Är det bara byxor och sånt eller även toppar som fått bytas ut? Vad har dina vänner sagt om graviditeten?

Sen undrar jag om du kan berätta lite mer om ditt kortfilmsprjekt? Det låter så spännande.

Fatima sa...

Jag undrar vad du har för favoritställen i Stockholm (för du bor väl här?) Fik, uteställe och 2a hand-butiker ?

Hur träffades du och partymannen och hur länge har ni varit ett par? (För personligt?)

Tack för en kul blogg!

muija sa...

jag har läst på din blogg nån gång tidigare att du bott i London. Hur kom det sig att du flyttade dit och varför flyttade du tillbaka? Vill du fortsätta att bo i Stockholm eller drömmer du om att flytta bort? Tack och hej! (du är fin!)

Anonym sa...

vad heter mönstret på din josef frank-väska? sen vill jag bara säga att du är en superstor insperationkälla till mig! du är så himla fräsch och snygg jämt :) stor kram till dig och fina pyret i magen :) /sofie

anagoesbananas. sa...

Töntigt fråga, jag vet, men vad lyssnar du egentligen på för musik? Ibland brukar man ju kunna gissa (och ofta gissa rätt) när man ser människor och deras klädstil men du har sån personlig (och snygg för guds skull!) stil att jag inte har en aning. Fast du kanske brukar ramla tillbaks och ha lite nostalgi till Blur eller varför inte lite Oasis back in the days? :)

Och som andra undrar: hur känns det att ha en liten människa i magen och hur tänker du kring den kommande förlossningen? Barn har kommit på tapeten här i krokarna men jag är så livrädd för det hela att jag mest springer och gömmer mig i garderoben.

Skriv, skriv, skriv! Och tråkigt med din dator förresten, jag vill inte ens tänka på hur jag skulle må ifall min ögonsten gav upp :(

Kram!

Josefine sa...

Har du någon förebild när det gäller kortfilm eller film överhuvudtaget? Någon som du inspirerats av? Tycker verkligen att det låter skithäftigt att göra kortfilm.

Lena sa...

Hei! Takk for fin blogg. Er selv gravid så synest det er gøy å lese og se bilder fra hverdagen til andre i samme situasjon. Jeg har termin 29. juli så er snart halvveis. Når skal du ha?