torsdag 25 juni 2009

I båt på midsommar



Fina bilder från båten över till landet i midsommras.
Katter, mat, bror och Partymannen.
Tycker Indiska-klänningen syns bättre här.


Idag ska jag ge mig själv lite ansiktsbehandling, tömma mitt skrivbord och vila, vila, vila på soffkanten med 'Heroes'. Ikväll kommer Partymannens snälla syster och kille hit och ska hjälpa oss med lite kartonger till nya lägenheten.

Här hemma ser det galet ut.
Kartonger everywhere.
Katterna älskar det :)

3 kommentarer:

Joanna sa...

fasen alltså, den där klänningen är så himla fin på dig och passar utmärkt till magen.

Emma sa...

Hej!
En fråga som egentligen inte har så mycket med inlägget att göra men jag måste fråga här. Jag ser på bilden att dina fina katter åker båt i bur. Är de lugna då eller gnäller de och håller på? Jag har en katt och när vi ska åka nånstans med honom i bur, så bajsar, kissar och gnäller han...i ovanstående ordning...
Hur gör ni med era kissar? Är de lugna eller hur gör ni? Är desperat efter tips!
Tack på förhand, älskar din blogg!

Sophie sa...

joanna: tack raring!
emma: jag tyvärr inget tips, då våra katter båda två är otroligt lugna av sig själva när vi reser med dem. de är väldigt ovanligt har jag förstått. den enda jag kan säga är att vi tar ner lådorna nåt dygn innan så att de inte luktar konstigt (de står på vinden annars) och har handdukar i dem som vi inte tvättar för ofta, så att de ska känns igen sin egen bur på lukten. vi brukar oxå se till att de alltid får nåt gott efter och innan de kommer ut ur buren, så att de kopplar buren till godis istället för resan. men jag har tyvärr inga bättre tips! lycka till!!!