fredag 11 december 2009

Efter sol kommer regn?


Inatt var en sån där jobbig natt. Efter att ha haft en vecka bra nätter så kändes detta som att slå ner mig med en klubba. Elsie vaknade flera gånger mellan elva och ett på natten och somnade om när jag gav hennes nappen, men klockan 01.37 gick det inte att få henne att somna om. Jag trugade och vyssade men inget gick så jag ammade henne i tron/hopp om att det skulle få henne att somna om i sin egen säng. Det gick sådär. Efter en timme (!) hade hon äntligen somnat och jag tuppade av... Vid 5 vaknade hon igen och ammade jag lite, igen, och sen fick hon ligga kvar i vår säng. När hon sen vaknade klockan 8 var hon pigg och glad. Det var inte hennes mor. Men det vara bara att masa sig upp. Sen dess har jag dammsugit, träffat min mamma, tagit en kort promis i tanto och testat sittdelen till vagnen, ätit lunch och surfat runt på Ikeas hemsida för att förbereda inför besöket där nästa vecka. Men helst av allt vill jag lägga mig och vila...

Men om man ska se saker och ting från den ljusa sidan så älskar Elsie mat och tar flaskan. Så planen att sluta amma efter nyår kan gå i lås.

2 kommentarer:

Atomflickan sa...

Usch, såna nätter är inte alls roliga. Skönt att det funkar med mat och flaska! Här funkar varken det ena eller det andra, så jag får väl amma i all evighet ;).

Alma sa...

Hoppas det löser sig, för det är en skön avlastning att kunna ge flaska...