onsdag 2 december 2009

Nån som vet hur man gör på blogspot?

Jag vill göra inlägg med små bildspel, så som tex niotillfem gör ibland.
Kan man det på blogspot?
HUR i så fall?
Snälla berätta. Jag vill göra!

5 kommentarer:

fröken lila sa...

alltsá, som jag har förstátt sá finns det program (pá nätet ocksá) där man kan göra sádana bildspel. det blir dá en gif-fil som man sedan kan ladda upp pá blogspot som vilken annan bild som helst, antingen spar man gif:en pá nätet nágonstans och knäpper in länken eller sá laddar man upp filen själv. men frága nu inte mig vad de där programmen hette. fast jag tror att niotillfem hade ett inlägg fr nágra mánader sedan om var man kunde göra dem. tror jag alltsá.

Anonym sa...

Sök på Gif animatior på google så komemr det upp massor av ställen du kan göra det!

Anna sa...

jag har laddat ner ett program som heter easy gif animator. sen jag var tvungen att skapa ett konto på en fotosajt (valde photobucket.com), och sen därifrån kunde jag ladda upp gif:en på blogspot. lite krånglligt men värt det!

Sophie sa...

tack för alla tips. jag försökte ladda ner easy gif animator men jag har en mac och det verkar inte funka. nån som har mac som har tips???

sofie sa...

gå in på makeagif.com, gör din gif, spara på datorn, ladda upp på någon fotosida tex photobucket och använd sen länken när du laddar upp i bloggen. kanske lite krångligt men thats how i do it, säg gärna till om någon vet något enklare! tata!