onsdag 6 april 2011

Inget glad

Lika ledsen idag. Låg vaken med ångest efter 5-amningen. Tycker att det är lite orättvist att det ska hända nåt sånt här under denna mammaledighet oxå. Ska ringa dem idag och prata med dem om hyr de lägger upp det och om man kan senare lägga oss.

Wish me luck.

5 kommentarer:

Sköna Helena sa...

Åh, håller alla tummar för att det kan skjutas på. Kanske längre fram i sommar, när ni kan bo på mysiga landet en stund istället? Vi är uppe i renovering av badrummet i nya lägenheten nu och har precis fått toa (och igår fick vi även DÖRR till toan, vilken lyx!), men inget ljus än så man måste ha öppen dörr. Närhet ska väl inte definieras så?? Detta plus flyttlådor i HELA lgh gör en smått galen och jag kan inte ens föreställa mig hur du känner med två barn… Som sagt, håller alla tummar! Och hojta om vi kan hjälpa till med något, vad som helst! Kram

alfamamma sa...

Lycka till. Jag hoppas det löser sig på bästa sätt!

Single Mother By Choice sa...

åhhoppas det reder sig vännen! Usch. :(

Sophie sa...

tack tack å tack... det löser väl sig, men det är helt en oönskvärd situation...

Joanna sa...

jag vill kunna ge er lösningen, typ att en kompis visar sig ska åka bort och gärna lånar ut sin rymliga trea på söder åt er.
men så är det tyvärr inte, men kanske kan jag muntra upp genom att säga att vi nog bor i nacka några veckor i sommar, och då kanske ni är där och hälsar på din mamma och då kan vi ju sammanstråla och ha det lite trevligt.
all skit till trots.

kram.