söndag 13 februari 2011

Gåvor... eller..?

Clara överöses med presenter till sin bebis av alla sina beundrande läsare, som väntat. Jag kommer att tänka på mitt inlägg om mina funderingar kring att ifall jag skulle skicka en Ugglalala till Clara. Jag fick lite råd och tips på marknadsföring men ingen reagerade speciellt på mina funderingar på om jag skulle skicka till Clara eller inte. Hade varit roligt att höra om ni tycker jag är helt dum i huvudet eller om det låg nåt i det jag skrev...


Ps. Idag ska jag och en kompis fotografera ugglalalas! Det betyder att jag snart kan lägga upp alla nya fina på siten! Som jag längtat!!

Ps 2. Ja. Det är klart jag är lite avis. Det är ju rätt genomskinligt. Jag vill ju oxå ha beundrare som skickar gåvor :D


5 kommentarer:

Camilla sa...

Alltså egentligen har jag inget konkret råd ang. Clara och Ugglalala situationen annat än Klart att du ska skicka en! :)

Och vem vill inte överösas av gåvor till en nyföding? Det är ju toppen med paket.

Att jag kommenterar har egentligen bara med att göra att jag vill säga att ansiktslyftningen av bloggen verkligen är apsnygg!

whatalmawears sa...

Åh, det är Joanna som förtjänar all beröm, hon som gjort nya headern! Kolla in henne bland mina länkar om du inte redan hittat henne!
Och tack, jag söker inte direkt nåt råd ang det där med Clara, utan undrade bara om nån tyckte nåt -för eller emot mina konstiga tankar :)

Anonym sa...

Du är ju helt besatt av underbaraclara. Har du inget liv?

whatalmawears sa...

Ja, det kanske jag är! Eller så läser man in det man vill i mina inlägg. För det är rätt uppenbart för i princip alla andra att jag har ett liv, och ett rätt bra sånt. Hur har du det själv på den fronten? Rätt fullt upp skulle jag tro. Men ändå tar du dig tid att kommentera hos mig. Är du besatt av mig?

cruella sa...

Jag skulle inte skicka presenter till människor jag inte känner - OM det inte vore för att jag vädrade vinning därav själv, till exempel för att få gratisreklam. Å andra sidan lär ju inte Clara fota och lägga ut varendaste liten pryl hon får från all and sundry.

För mig blir det som att skicka grytlappar till kungen och Silvia, men det är ju jag det.