söndag 13 februari 2011

Nya sängen verkar populär

Skulle gå in och kolla till Elsie som ligger och sover sin lunchvila i sin nya säng för första gången.


Och hittade nån mer som gillar den nya sängen.

3 kommentarer:

Arne sa...

Hur gick det för dig med katterna när Elsie var nyfödd och mindre? Ville katterna aldrig lägga sig på henne? Vi är lite ängsliga över det där...

kram

Sophie fd. Sophie/Alma sa...

Jag frågade Johan lite om det här, för jag var rädd att mitt minne var lite efterkonstruerat. Detta kom vi fram till: Vi var oxå nervös över vad katterna skulle kunna göra, men faktum var att de höll avstånd från elsie första tiden. klart att de ville lägga sig i hennes säng och vagn, och försökte upprepade gånger göra detta. Men vi var benhårda, kastade ut dem och tilslut fattade de. Men det var mest för att inte Elsie skulle behöva ha katthår över hela sig :)
Aldrig att de la sig på henne eller nåt sånt. Klart att man ska ha uppsikt på en bebis i början när man har katt, men det har man ändå :) våra katter har ALDRIG skadat elsie på något sätt, inte ens nu när hon är större och råkat både kliva på dem och klappa för hårt.
var inte oroliga, men visa katten klart och tydligt vilka regler som gäller och glöm inte bort att kela med honom/henne när tid finns, så känner de inte att bebisen inte förändrat nåt.
det var mina råd. men vi är inga experter, detta var bara tankat utifrån hur vi hade det! KRAM

Arne sa...

Problemet med Ester är att hon gillar att ligga i vaggan och i spjälsängen.

Jag vet inte hur hon kommer att reagera när lillebror kommer, men jag tror hon kommer vara skeptisk. Jag är inte orolig över att hon medvetet skulle försöka göra honom illa.

tack för era delade erfarenheter.. :) Kram!