fredag 18 februari 2011

Tigga och be?! Nej aldrig skulle väl JAG!

Har känt mig lite ensam sista tiden. Lite större behov av kommunikation i bloggen. Som att jag babblar och ingen bryr sig. Typ. Men jag vet att ju att jag har fina människor där ute som tittar in! Och så tänkte jag att om jag gör det lättare att 'tycka till', så kanske man lämnar avtryck lite oftare?!

Därför skulle jag skaffa 'reaktionsknappar'. Men det funkade inte. Efter att ha googlat ett tag insåg jag att det nog beror på att jag ändrat min template själv så många gånger. Att den inte längre är standard och att det är därför de inte syns. Och jag vill ju inte ändra tillbaka till standard (minns inte ens längre vad jag gjort för ändringar och vågar därför inte gå in och pilla för mycket). Och efter att ha googlat hur man lägger in den i html-koden blev jag inte klokare. jag hittade koden, men placeringen av koden ska ske efter en viss kod, och den koden hittar jag inte...

Så jag är tillbaka på ruta 1. Ska jag flytta hela blogg-jäkeln (har ändå tänkt på att den borde heta waw.blogspot.com eller nåt istället)? Eller bara lägga ner projektet och nöja mig med att de få men fina kommenterar jag får?!

Se där. En fråga. Kanske får jag en kommentar till svar :)

9 kommentarer:

Frida sa...

hmm, jag bryr mig sällan om reaktionsknapparna på bloggar, men jag ska bli bättre på att kommentera här! för jag gillar ju din blogg (oavsett vad den heter!)!

alfamamma sa...

Jag tycker det låter omständigt att flytta hela bloggen. Vi läsare får ta oss i kragen och bli bättre på att kommentera helt enkelt!

Sophie fd. Sophie/Alma sa...

hehe de kanske lönar sig att ömka sig lite ;)

Arne sa...

ska också bli bättre! :) annars tycker jag i och för sig att waw.blogspot.com känns enkelt och bra.
kram

melk sa...

men jeg tykker du må bli bedre til å svare på kommentarene, så blir det spennandere å skrive, altså.

Sophie fd. Sophie/Alma sa...

tack, melk, jag visste inte att jag var så dålig på det! Jag lovar bättring! kram!

Estella sa...

Jag tror också att man får många kommentarer om man själv kommenterar mycket på andras bloggar. Så är det för mig i alla fall, dvs. jag kommenterar oftast i bloggar som brukar kommentera på min blogg, som ett svar på en fråga eller bara som ett litet "tack", om du förstår. Jag får visseligen jättefå kommentarer men det är nog för att jag själv är dålig på att kommentera, utom hos de trognaste :-) Men samtidigt tycker jag aldrig att man ska behöva känna någon press att kommentera, dvs. jag vill inte att folk ska känna sig tvugna att kommentera på min blogg, utan det ska kännas lustfyllt, liksom att skriva många blogginlägg...

Oj, det här blev ett långt ett!

Önskar dig en trevlig helg! Kram

Sophie fd. Sophie/Alma sa...

Jag håller med dig estella, jag kommenterar för att jag har nåt att säga, aldrig 'bara för att'. jag kommer sådeles inte kommentera mer för att få fler kommentarer själv. nej, jag tycker som du, det ska vara något man vill göra, inte tvinga folk till.

ber därmed oxå om ursäkt till alla för mitt kommentarfiskande. känner mig nog bara lite socialt utsvulten som gravid flodhäst som varken umgås eller jobbar men människor längre... :)

Ylva sa...

Kan man inte gå tillbaka till standard med samma adress? Men, äh, det har du nog redan tänkt på.

Jag är dålig på att kommentera, ska bli bättre! För jag gillar din blogg!