lördag 26 februari 2011

Klassiskt vardagsklag

Elsie klättrar på väggarna, är uttråkad och gnällig. Jag mår illa och är så trött men kan inte sova. Elsie gnyr så mycket på nätterna så Johan tappar tålamodet och väcker mig när han dundrar upp för 24:de gången på en halvtimme (tillåt bespara dig energi på frågan varför hon inte sover hos oss; då sover hon ännu sämre, i värsta fall inte alls. Sån är hon bara). Men va fan jag kan ju ändå inte sova. Så vaknar hon 06.00 och är på skithumör och är bara lugn om hon får kolla på "bomba" (Bolibompa). Hon kommer läggas in på avgiftning nästa vecka. Denna vecka finns inget tålamod till motstånd. Johan är sjuk och jag har nära till gråt mest hela tiden. Vill bara ha lugn och ro och vila och kan inte slappna av här hemma.
Har ni tröttnat på mitt klag?
Vänta. Lite till bara. Mår illa och har som en luftbubbla i halsen sen igår efm. Jag har haft det förut, tror att det är stressmage på nåt sätt.

Annars är livet toppen och sockersött och alldeles, alldeles underbart. Bara så ni vet.

Urk.

2 kommentarer:

Frugan F sa...

Har inte tröttnat någonstans! Ge mig mer! Nä så ska man inte säga för jag vill ju inte att ni ska ha mer elände. Så hoppas att det blir bättre!!

Har du inget lufthål att ta dig till? Åka iväg till dina föräldrar bara för en natt? Få sova i lugn och ro och försöka få igen lite krafter?

whatalmawears sa...

Tack frugan, skönt att höra. Nej just denna helg fanns det ingen möjlighet till att "fly", min mamma åkte bort och min pappa var superförkyld. Dessutom hade jag inte kunnat gå nånstans igår, var helt borta. Men det är lite bättre idag och imorgon får Elsie gå på dagis, hurra!