torsdag 24 februari 2011

Urkig vecka

Hela den här veckan har varit rätt urkig. Först blir E sjuk och sen ännu sjukare. Istället för att vila mig denna vecka, som var tänkt med två veckor kvar till BF, så har det blivit tvärtom. Sovit sämre, vilat ytterst lite och känner mig fysiskt och psykiskt utmattad. Trots att Johan är hemma och tar mest hand om Elsie.
Stressar upp mig över saker jag måste hinna innan bebisen kommer och har ingen tid alls att förbereda mig. Känns förjävligt. Och bespara mig gärna "så är det att vara gravid när man har småbarns"-kommentarerna. Jag tycker att alla gravida har rätt att ligga och jäsa och vila lite innan ett av livets tuffaste och mest utmanande händelser; förlossningen.

Elsie mår bättre. Det e skönt. Mindre skönt att johan är sjuk och jag vet inte vad det är med mig men jag tappade luften runt lunch och vill bara ligga och sova/vila/grina.

2 kommentarer:

Frugan F sa...

Min minsting blev vräkt tre veckor innan bf för att jag fick havandeskapsförgiftning och jag kan känna mig snuvad på de veckorna. Jag skulle ju vila och boa lite mer. Så jag förstår precis hur du känner det. Kämpa på och hoppas på att de där magiska krafterna kickar in under och efter förlossningen så allting känns lätt och underbart!

Sophie fd. Sophie/Alma sa...

hihihi vräkt... det var ett roligt sätt att uttrycka det på :D
Tack! Jag hoppas vi får de lite lugnare snart. så jag kan ta de lugnare och VIIIILA.